Actueel

 

 

Welkom op de website van het Jeugd- en Volwassenen Koor Bombary. Hier vindt u alle informatie over ons koor. Wilt u ons enthousiaste koor op uw evenement laten zingen? Of betrapt u zichzelf in de douche en in de auto op solo optredens en heeft u interesse om ons te komen versterken? Kijk naar onze foto's voor een voorproefje en kom met ons in contact. Graag tot ziens bij Bombary!

 

 

WELKOM BIJ BOMBARY 

LAAT HET FEEST BEGINNEN...

 

    

 

 

Cultuurclinics Albrandswaard

14 januari - 20 februari 2019

 

Tijdens deze weken worden de cultuurverenigingen in Albrandswaard extra onder de aandacht gebracht. bij basisschoolleerlingen en hun ouders. Ook Bombay doet uiteraard mee! Schrijf je in voor 1 of meerdere (gratis) repetities. Meer informatie en aanmelding via: www.albrandswaardactief.nl

 

 

Samen zingen is heerlijk! Ieder kind geniet van muziek en samen een lied instuderen zorgt voor verbinding en ontspanning. 

Het leuke aan Bombary is dat alle kinderen, jongens én meisjes welkom zijn. En daarbij de doorgroeimogelijkheden naar een volgende koorgroep. Wil je ook graag zingen, kom dan vooral langs tijdens een repetitie. Je kunt een aantal keer meedoen voordat je beslist om lid te worden.